Suzy was amper 13 jaar oud toen ze brutaal werd verkracht, jaren later verbaast ze daders op verrassende wijze

bron: Mirror UK
door: Redactie
Afbeelding bron: Mirror UK
Suzie Larson was 13 jaar oud toen een familielid het meisje ongewenst betastte. Het zelfvertrouwen van het tienermeisje kreeg sindsdien een stevige deuk. Het liefst wou ze haar lichaam zo goed mogelijk verbergen om zichzelf te beschermen. Nu, jaren later, vecht ze op haar manier terug.

Jarenlang had Suzie Larson uit Georgia, de Verenigde Staten, grote complexen over haar lichaam nadat een familielid haar aanrandde. “Ik wilde mijn familie niet ten schande brengen, dus besloot ik gewoon te zwijgen”, vertelt ze. Het tienermeisje besloot te doen alsof er niets aan de hand was, maar dan werd ze opnieuw het slachtoffer.

Na het voorval met haar familielid werd Suzie door drie verschillende mannen verkracht. Het meisje worstelde met zichzelf en ondervond heel wat moeilijkheden om haar lichaam te aanvaarden. Ze ontwikkelde een eetstoornis en kreeg zelfmoordgedachten. “Ik was doodsbang dat ik iets verkeerd had gedaan, dat alles mijn fout was”, aldus Suzie.

Intussen is Suzie 25 jaar geworden en is ze sterker dan ooit. De twintiger postte enkele foto’s van haar lichaam op sociale media. Daarmee wil ze vrouwen duidelijk maken dat ze zich nergens voor moeten schamen. Al zeker niet voor hun lichaam. “Mijn lichaam was jarenlang mijn grootste vijand”, getuigt ze. De weg om haar eigen lichaam graag te zien, was een hobbelig parcours. Uiteindelijk is Suzie erin geslaagd om te aanvaarden wie ze is en hoe ze eruitziet.

Hoewel Suzie zich al heel wat beter voelt dan enkele jaren geleden, kampt de jonge vrouw nog steeds met mentale problemen. “Ik heb nog steeds depressieve gedachten.” Maar de moed wil ze niet opgeven. Samen met haar man kijkt Suzie positief naar de toekomst. “Hij zegt me dat ik altijd moet doen wat ik denk dat het beste voor me is.”