VTM

Jeroen Meus doet iets onwaarschijnlijks voor zijn vriend Bart De Pauw: “Vrienden ben je in goede en kwade dagen, toch?”

bron: Dag Allemaal
door: Redactie
Afbeelding bron: Photonews
Vorige week kwam er verrassend nieuws van Jeroen Meus. Hij zou de nieuwe presentator worden van het Eén-programma ‘Twee Tot De Zesde Macht’. Jeroen zou zijn vriend Bart De Pauw vervangen.

“We gaan in de studio een testaflevering opnemen”, licht Jeroen toe in Dag Allemaal. “Ja, er zullen dan ook kandidaten aanwezig zijn. Als dat slecht uitvalt en er is geen ruimte voor verbetering, dan zal de VRT alsnog een andere presentator moeten zoeken.”

Jeroen kent de quiz bijzonder goed. “Vroeger speelden we al met het idee om de rollen éénmalig om te draaien. Toen VRT besliste om het programma te stoppen, moest ik meteen aan die brainstorm denken. Bart wilde toen heel graag dat ik of Tom Waes het programma zou overnemen.”

“Ik doe dit ook omdat ik het een topquiz vindt. Twee Tot De Zesde Macht heeft veel fans. Bovendien heb ik een prima contact met Koeken Troef!, het productiehuis van Bart De Pauw. Ik vond het niet meer dan normaal dat ik een poging deed om hun programma op antenne te houden. Zo kan ik ook het voortbestaan van het bedrijf garanderen. Vrienden ben je in goede en in kwade dagen, toch?”