Leko zoekt meteen na de wedstrijd oplossing: "Dat gaan we nu doen"

door: Redactie
Afbeelding bron: Photonews
Ivan Leko zag zijn ploeg vandaag verliezen op het veld van AA Gent. Ook tegen Antwerp draaide Club niet, waardoor de trainer toch wel op zoek moet gaan naar oplossingen.

Na de wedstrijd toonde Leko zich sportief in de nederlaag. Hij vond de overwinning van Gent verdiend en zag dus dat zijn ploeg niet goed genoeg was vandaag. "We hebben AA Gent het heel eventjes moeilijk kunnen maken, maar daarna namen zij het over. We konden geen oplossing vinden in balbezit en dat was ook vorige wedstrijd het geval. Gent verdient de overwinning. Ze waren scherper in de duels, efficiënt en ze hadden individuele klasse", aldus Leko.

Leko weet wel wat zijn team nu nodig heeft. "Als er geen ruimte is voor collectief voetbal dan moet je beginnen met duels te winnen. Dan kan je vertrouwen krijgen, dus we moeten elke wedstrijd aanvangen met een gezonde dosis duels, grinta en power. Vandaag verloren we die duels, maar dat is nu geen drama. We hebben een moeilijk programma en dat is een leerproces voor ons. Nu gaan we rust nemen en dan gaan we werken voor die wedstrijd tegen Standard", aldus Leko.