Mannaert en co voeren gesprekken met speler die Club Brugge kan redden

door: Redactie
Afbeelding bron: Photonews
Het gaat de jongste weken iets minder bij Club Brugge, maar toch staat blauw-zwart nog steeds autoritair aan de leiding in de Jupiler Pro League. Met het oog op play-off 1 stoomt Club overigens een 'geheim wapen' klaar.

"Wat de belangrijkste oorzaak van de terugval dan ook is, Club kan in ieder geval een frisse wind gebruiken. Een verlosser, een deus ex machina, die de meeste zorgen vanuit het niets wegneemt. Wat dat betreft hoopt blauw-zwart op Dennis, die na maanden in de schaduw van Wesley, Diaby en in mindere mate Vossen zondag weer een beetje boven water kwam", klinkt het in Het Laatste Nieuws.

"Zeker met de play-offs in zicht hoopt Club dat de eigenzinnige spits snel weer de oude is. Getuige daarvan de vele gesprekken die Leko met hem voert, terwijl ook manager Mannaert tijd in de woelwater investeert", weet de krant.

Dennis is niet meteen de makkelijkste om mee samen te werken, maar bij Club Brugge geloven ze hard in de aanvaller. "Dennis is een karaktertje, eigenwijs, koppig en moeilijk trainbaar. Hoewel hij op het veld meer vrijheid krijgt dan een ander, neemt hij het doorgaans niet te nauw met de tactische discipline. Zeker omdat hij op dat vlak de jongste tijd meer goodwill toont, weigeren Leko en co de ruwe diamant af te schrijven", klinkt het nog in HLN.

Eén flits

"Nu de apotheose eraan komt, hoopt gans Club Brugge binnenskamers snel weer de beste Dennis te zien. De Nigeriaan kan met één flits een match beslissen, op intuïtie kan hij iedereen verrassen."

"Fantastisch was het zondag niet, toch liet hij in Beveren bij zijn eerste basisplaats in twee maanden een goeie indruk. Voldoende om te geloven dat Dennis Club de komende weken in de aanloop naar de allesbepalende play-offs eigenhandig uit zijn winterslaap kan halen."