Hallucinante details lekken uit over relatie van Megan en Kevin uit 'Temptation Island'

bron: TV-Familie
door: Redactie
Er is een groot geheim gelekt over Megan en Kevin, één van de koppels uit 'Temptation Island'. Dat hun relatie niet gewoon is, dat was al duidelijk. Het koppel is nog maar één jaar en twee maanden samen, maar toch heeft hij haar al vijf keer bedrogen.

Zelfs op zijn verjaardag maakte hij haar wijs dat hij ziek was en alleen wou zijn. Achteraf kwam Megan erachter dat hij toen het bed deelde met iemand anders. Ook in 'Temptation Island' noemde hij haar 'koekerond', West-Vlaams voor 'een beetje achterlijk'. 

In Oostende zou het koppel echter niet onbekend zijn. Zo weten verschillende bronnen te vertellen dat ze regelmatig aan partnerruil zouden doen met een bevriend koppel. "Ze zijn daar zeker niet vies van", aldus bij één van hun vrienden. 

"Ofwel gaan ze met z'n vieren naar bed, ofwel wisselen ze ieder van partner. Ik moet er wel bij zeggen dat Megan eigenlijk gedwongen wordt om partnerruil te doen. Door haar vriend Kevin, ja. Ze wil hem absoluut niet kwijt, en dus laat ze zich voor van alles en nog wat voor de kar spannen. Triestig."