Er moet Joshua iets van het hart na zijn wilde seksnacht met Megan in Temptation Island

bron: TV-Familie
door: Redactie
Afbeelding bron: Screenshot
Vorige week konden we zien hoe Megan in bed dook met Joshua. Dat zorgde voor heel wat opschudding in Temptation Island. Is het nu grote liefde tussen die twee of niet? Wel, in TV-Familie is de verleider niet zo positief meer over zijn avontuurtje met de 18-jarige Megan. "Het was gewoon niet verstandig", zegt Joshua nu over die wilde seksnacht.

"Ik voelde dat zij steeds meer ontvankelijk werd voor mijn woorden. Dat ze zich niet mocht laten doen en zo. Ze voelde zich op haar gemak bij mij, omdat ik haar liet zien hoe een relatie moet zijn", zo vertelt Joshua over Megan. De twee hadden inderdaad meteen een klik. Na het kampvuur waarop Megan slechte beelden over haar vriend Kevin kreeg te zien, gooide ze alle riemen los.

Kevin

Megan kreeg van Kevin te horen dat ze 'koekerond' is, wat zoveel betekent als 'een beetje achterlijk'. "Als je iets meer dan een jaar samen bent en je vriend heeft je al meermaals bedrogen, dan is die jongen toch niet oké! Megan staat duidelijk niet hoog op het prioriteitenlijstje van Kevin. En dat mag ze gewoonweg niet pikken", stelt Joshua.Die avond van het kampvuur had Megan gedronken. "Megan begon te kussen. En ja, toen is het uit de hand gelopen... Achteraf bekeken... Ik heb er spijt van. 't Was een domme zet. Ik denk dat Megan wraak wilde nemen op Kevin. En ik heb me daarin laten meeslepen. Ik kan de tijd niet terugdraaien. Maar ik ben hier niet trots op."

Joshua was de brave, ideale schoonzoon. Dat imago is nu toch enigszins weg. Kijkers sparen hun kritiek niet. Al raakt hem dat naar eigen zeggen niet. "Daar trek ik me niets van aan", zegt hij. "Oké, ik had niet zo rap seks mogen hebben met Megan. Maar ook bij mij speelde de alcohol een rol."Megan

Ook Megan had eerder al gezegd dat ze spijt had van die wilde nacht. "Die seks was niet nodig en dat was misschien niet de goede manier, maar op dat moment leek het gewoon goed", zo zegt Megan. "Ik heb niet echt spijt tegenover Kevin, maar spijt tegenover mezelf dat ik zo weinig respect heb getoond naar mezelf voor de camera."