Bart Kaëll en Luc Appermont hebben ons wat te vertellen

bron: Eigen berichtgeving
door: Redactie
Afbeelding bron: Photonews
De zon mag dan wel schijnen, als je buitengaat kan je niet anders dan bibberen van de kou. De temperaturen komen nauwelijks boven het vriespunt uit. Dan hebben Bart Kaëll en Luc Appermont het op dit moment toch veel beter. Ze maken hun volgers op Instagram dan ook stikjaloers.

Bart en Luc postten een mooie selfie op de sociale media. Kaëll laat weten dat het er 33 graden is en dat ze op geheime missie zijn. Dat kan uiteraard allerlei dingen betekenen, maar in de wandelgangen klinkt het dat Bart en Luc aan een gezamenlijk project bezig zijn. Mogelijk krijgen we daar in de toekomst meer van te zien.

Bart deelt wel vaker foto's van hij en Luc samen. Uitgerekend dit jaar zijn de twee 40 jaar een koppel. Een bijzondere mijlpaal dus. In de beginjaren moesten ze hun relatie steeds geheim houden. De geesten waren toen minder gerijpt voor homoseksuele relaties. Intussen is dat al lang geen thema meer. Sinds de outing van Bart en Luc zijn ze ook nog een pak populairder geworden dan ze al waren.

Sindsdien praten ze heel open over hun relatie en komen ze soms samen in de media, als koppel. Dat was vroeger gewoonweg ondenkbaar voor hen.