VTM

Nieuwe Jelle van Familie heeft geweldig cadeau gekregen van de makers

bron: Primo
door: PMN
Afbeelding bron: Medialaan
Sinds vorige maand is de zestienjarige Felix Jamaels te zien in Familie. Hij speelt er de rol van Jelle Van den Bossche. Jelle is de zoon van Bart en Trudy.

Het is voor Felix zeker niet zijn debuut op televisie. Felix was eerder ook al te zien in een paar andere televisiereeksen. “Ik speelde bijvoorbeeld ook mee in De Buurtpolitie”, luidt het bij de jonge acteur in Primo. “Maar nog nooit eerder speelde ik zo’n grote rol als nu.”

Felix heeft zo zijn reden om mee te spelen in Familie. “Het is de perfecte leerschool”, gaat hij verder. “Nu kan ik in een sneltempo als acteur groeien. Maar ik ga nu zeker niet beginnen zweven. Ik blijf er heel nuchter onder.”

Hij heeft ook een geweldig cadeau gekregen van de makers van Familie. “Ja, zo heb ik nu een privéchauffeur die me naar de set brengt”, gaat Felix verder. “Die werd aangesteld door het productiehuis. De privéchauffeur komt me van school halen en brengt me naar Boortmeerbeek. Heel handig is dat.”

Maar de kijkers zijn minder enthousiast over Felix. Op de sociale media wordt de 16-jarige jongen meermaals onder vuur genomen. Zo vinden de kijkers van Familie hem erg arrogant overkomen. Al zal Felix daar niet van wakker liggen. Het is al langer geweten dat de kijkers van Familie niet van verandering houden. Zo zijn de kijkers ook niet te spreken over Yanni Bourguignon, die de nieuwe Cédric speelt.