Kevin wil tanken en plots staan vier zwaarbewapende gangsters voor zijn neus

bron: Het Laatste Nieuws, Truiensnieuws.be
door: Redactie
Afbeelding bron: Facebook
Kevin Hansoul is afgelopen nacht het slachtoffer geworden van een carjacking. De man doet een oproep om zijn blauwe BMW terug te vinden. Hansoul werd verrast tijdens een tankbeurt aan tankstation Esso ter hoogte van Oreye. Het was toen 3 uur 's nachts.

Mitrailleurs

De auto van Hansoul is een Estorille blauwe BMW 135i. Het kentekenplaat is 1-RVR-467. Ook de zwarte velgen vallen meteen op. Zo'n auto is erg geliefd in het criminele milieu. Ze zijn immers snel en wendbaar en voor criminelen ideaal om de politie af te schudden.

Hansoul werd onder schot gehouden tijdens zijn tankbeurt en werd verplicht om zijn voertuig af te staan. "Ik had net mijn vrienden afgezet, waardoor ik helaas alleen in de wagen zat”, vertelt Kevin. “Het viel me al op dat een Peugeot gedurende langere tijd achter mij aanreed. Toen ik in Oreye het tankstation opdraaide, reed de wagen gewoon door."

"Ik stapte uit en had al een briefje van 50 euro in de automaat gestoken om te kunnen tanken. Maar tot mijn verbazing maakte de Peugeot aan de nabijgelegen rotonde weer rechtsomkeer. De wagen stopte vlakbij, en er sprongen vier mannen uit. Allemaal waren ze gemaskerd met een bivakmuts en zwaar bewapend, ik vermoed zelfs met mitrailleurs. Ze hadden kogelvrije vesten aan en namen meteen de sleutels af."

Geweerschoten

Kevin liet zich echter niet doen en deelde aan één van de mannen klappen uit. “Maar één van de mannen riep dat ze mij dood moesten schieten. De man die ik klappen gegeven had kon zich loswringen en ze sprongen in mijn eigen auto.” Het slachtoffer werd nog beschoten, maar bleef ongedeerd. 

Wie meer informatie heeft of deze auto denkt gezien te hebben, kan contact opnemen met de lokale politie.