Stelt KV Oostende gewilde Belgische coach aan? "Knap parcours afgelegd"

door: Redactie
KV Oostende stelde vorige week met Hugo Broos een nieuwe technisch directeur aan. De gewezen trainer van onder meer Club Brugge, Anderlecht en KRC Genk zal in principe niet de rol van trainer Adnan Custovic overnemen, maar het is niet uitgesloten dat de Bosniër binnenkort aan de kant wordt geschoven.

Custovic nam eerder dit seizoen het roer over van de ontslagen Yves Vanderhaeghe. De gewezen spits parkeerde Oostende uiteindelijk zonder al te veel problemen in de middenmoot van het klassement. En toch is niet iedereen bij KVO overtuigd...

Door de komst van Hugo Broos als technisch directeur en de nieuwe voorzitter Peter Callant is de toekomst van Custovic erg onzeker. Zeker sinds de naam van Gert Verheyen rondgaat, een oude bekende van Broos. Dat meldt Het Nieuwsblad.

“Dat is het leven van een coach”, reageert Custovic in de krant. “Sinds ik overnam, heb ik toch best een knap parcours afgelegd. Ik haalde 35 punten uit 22 wedstrijden. Dat is meer dan anderhalf punt per match. Doe dat over een heel seizoen en je zit niet ver van Play-off 1." Toch is Custovic zich ervan bewust dat zijn stoel wankelt. "Als ik de kranten lees, voel ik de twijfels. Maar we zullen zien wat het geeft.”