29-jarige vrouw komt op verschrikkelijke manier om het leven tijdens date

door: LHX
ambulance amerika
Afbeelding bron: 4kclips / Shutterstock.com

De 29-jarige Taylor Kahle was zondag op date in San Diego, toen het noodlot toesloeg. Ze overleed doordat een man die zelfmoord wilde plegen op haar sprong. Dat meldt NBC San Diego.

Een man die zelfmoord wilde plegen door van een parkeergarage te springen, kwam op Kahle terecht terwijl ze met haar date aan het wandelen was.

Bewakingsbeelden tonen hoe Kahle en haar date nietsvermoedend passeren, tot er een man op haar landt. De twee mensen die achter hen lopen, stoppen verschrikt en haasten zich dan naar haar om te helpen.

Alle hulp kwam echter te laat: Kahle stierf ter plekke. De man die van de parkeergarage sprong overleed achteraf in het ziekenhuis. Zijn sprong was vermoedelijk een zelfmoordpoging: hij had geen connectie met Kahle. Het is onduidelijk van welke verdieping hij gesprongen is.

Kahle’s collega en vriendin Laurel McFarlane is teneergeslagen: “Ze had juist iemand leren kennen die ze leuk vond. Het was nog heel pril, en ze was zo blij omdat er iemand was met wie ze een speciale connectie had.”

Tags