Nederland in paniek: Vreselijke nieuwe ontwikkeling rond vermist meisje (11)

door: STS
Melisa Demir
Afbeelding bron: Nederlandse politie

In Nederland is opschudding ontstaan nadat een meisje van 11 jaar spoorloos verdween. Het kind zou door haar vader ontvoerd zijn.

De 11-jarige Melisa Demir uit Soest kwam dinsdag niet aan bij de lokale hockeyclub en er werd alarm geslagen. Niet veel later werd haar fiets teruggevonden, maar van het meisje zelf was er geen spoor.

Nu is er een nieuwe ontwikkeling: "De politie heeft sterke aanwijzingen, onder andere door getuigenverklaringen, dat Melisa door haar vader is ontvoerd", meldt 112Vandaag.

De vader zou het kind willen meenemen naar Turkije. "Het vermoeden is dat Melisa en haar vader met een (nog onbekende) auto op weg zijn naar Turkije. Het tweetal staat internationaal gesignaleerd", laat de Nederlandse politie weten.

Melissa is 1,60 meter lang, heeft een slank postuur, lang donkerblond/bruin haar en draagt een grote bril. Op het moment van haar verdwijning droeg ze hockeykleding van MHC Soest.

Haar vader is 46 jaar oud. Hij is 1,80 meter lang, heeft een mager postuur, donker (zwart) haar, zware wenkbrauwen, bruine ogen en een klein spleetje tussen de voortanden.