Vrouw heeft nieuwe kaak nodig na eten van hamburger: "Dit kan iedereen overkomen"

door: STS
Afbeelding bron: Pixabay

Een jonge vrouw is meermaals geopereerd moeten worden nadat ze een hamburger had uitgehaald bij fastfoodketen Kentucky Fried Chicken (KFC).

De 34-jarige Holly uit het Engelse Portsmouth onderging vijf operaties aan de linkerkant van haar mond nadat ze haar kaak ontwrichtte. Achttien schroeven werden geplaatst.

"Ik zat thuis mijn hamburger op te eten terwijl ik voor de tv zat. Plots hoorde ik een geluid. Het was mijn linker kaakgewricht."

"Het zag er normaal uit, maar het voelde verschrikkelijk. Ik moet mijn mond te ver opengedaan hebben toen ik in de hamburger beet."

Ook nu, enkele jaren na het pijnlijke incident, voelt ze nog steeds de gevolgen. "Normale mensen kunnen hun mond tot 3,5 centimeter openen, maar mijn beweging is beperkt tot 1,3 cm. Ik heb artritis ontwikkeld in mijn linkerkaak, met cystes op het gewricht."

Nieuwe kaak

Uiteindelijk werd haar kaak vervangen, hetgeen voor een groot litteken zorgde. "Ik heb spijt dat ik die hamburger gegeten heb. Het heeft mijn leven veranderd. Ik sta nu geregistreerd als iemand met een beperking. Mijn mentale gezondheid is er ook op achteruit gegaan."

"Ik voel mij boos om wat er gebeurd is, maar het kan iedereen die zijn mond te ver opendoet overkomen."