Ann Van den Broeck grijpt in en schiet kinderen te hulp: "Te veel prikkels"

door: STG
Ann Van den Broeck GoPlay 3.png
Afbeelding bron: GoPlay

Ann Van den Broeck herstelt momenteel van haar chemotherapie. De actrice kreeg een tijdje geleden de diagnose van borstkanker en volgt nu nog hormoontherapie.

Ann Van den Broeck neemt de draad stilaan weer op. Nu ze herstellende is van haar behandeling tegen borstkanker, kan ze stilaan tijd vrijmaken voor nieuwe projecten.

Ze is nu al met verschillende zaken bezig. Zo staat ze binnenkort op de planken met ‘You are My Sunshine’ en ‘De Winterrevue’, maar ook ‘Annie Pannie’, haar kinderboekenproject staat in de stijgers.

Het idee van de kinderboeken ontstond na de geboorte van haar petekindje Pepper. Omdat contact moeilijk was tijdens de lockdown, besloot ze om liedjes en verhalen te schrijven.

“Ik ben heel blij met de fijne reacties op het boek. Ik heb een massa tekeningen gekregen en filmpjes van kleuterklassen die de liedjes zingen. In mei is er ook een kindervoorstelling in het Fakkeltheater. Al is dat nog niet de volwaardige theatervoorstelling die ik in mijn hoofd heb”, vertelt ze in Dag Allemaal.