Ann Van den Broeck laat iedereen opnieuw schrikken met pakkende boodschap

door: STG
Ann Van den Broeck GoPlay 3.png
Afbeelding bron: GoPlay

2022 was voor Ann Van den Broeck geen makkelijk jaar. Ze kreeg de diagnose van borstkanker.

Het was een jaar van vallen en opstaan voor actrice Ann Van den Broeck. De actrice kreeg de diagnose van borstkanker. Hoewel het geen makkelijke periode is geweest ziet de toekomst er bijzonder goed uit.

“Het beste scenario dat er kon liggen. Geen zieke cel meer te bespeuren. I killed the motherfucker!”, liet Ann eerder al weten op Instagram. “Nu mijn lijf laten detoxen en aansterken voor de bestralingen eind januari - begin februari.”

Op de eerste werkdag van het nieuwe jaar deelt Ann opnieuw een pakkend bericht op Facebook. De afgelopen maanden ging Ann nog met een pruik door het leven, maar die heeft ze niet nodig om haar volgers een gelukkig nieuwjaar te wensen. “Mag ik jullie een goeie gezondheid toewensen en een flinke portie klavertjes vier”, schrijft ze bij de foto.

“Wat kijk ik uit naar 2023! Alhoewel 2022 niet enkel kut was. De afgelopen periode was ook intens en interessant. In de eerste plaats leerde ik mezelf opnieuw kennen, en dat was een fijne kennismaking”, klinkt het.

“Op naar positief, zorgeloos, vredig, bewust, gezond, zelfzorg, liefde, warmte, fijne mensen, muziek, beweging, creatief, vrolijk, investering en zon, met geen tot milde bijwerkingen”, schrijft zij nog. “Laat dat haar maar groeien! (Al hoeft dat niet overal…)”, besluit Ann.