Ann Van den Broeck ondervindt grote gevolgen van chemotherapie: "Functioneert niet"

door: STG
Ann Van den Broeck
Afbeelding bron: Instagram @annvandenbroeck13

Ann Van den Broeck herstelt momenteel van haar chemotherapie. De actrice kreeg een tijdje geleden de diagnose van borstkanker en volgt nu nog hormoontherapie.

Ann Van den Broeck neemt de draad stilaan weer op. Nu ze herstellende is van haar behandeling tegen borstkanker, kan ze stilaan tijd vrijmaken voor nieuwe projecten.

Zo staat ze binnenkort op de planken met ‘You are My Sunshine’ en ‘De Winterrevue’, maar ook ‘Annie Pannie’, haar kinderboekenproject staat in de stijgers. Toch ondervindt ze nog grote gevolgen van de therapie.

"Ik merk dat mijn lijf toch nog niet functioneert zoals een jaar geleden. Dat is confronterend, ook dat korte krullenkopje is nog altijd wennen”, vertelt ze in Dag Allemaal.

“Het is goed dat het nu wat rustiger is”, bedenkt de actrice zich. “Nog effe revalideren, niet te snel willen gaan, anders ga ik het later bekopen. Door de behandeling is ook mijn zenuwstelsel aangetast, als ik te veel prikkels krijg, slaap ik 's nachts niet goed. Daar moet ik rekening mee houden", besluit ze.