Anne De Baetzelier misnoegd door beslissing VRT1: "Hoe belachelijk"

door: STG
Willy Sommers en Anne De Baetzelier
Afbeelding bron: VTM

Volgende week starten de opnames van het nieuwe seizoen 'Tien Om Te Zien'. Anne De Baetzelier zal ook dit jaar weer van de partij zijn. Samen met Willy Sommers, Laura Tesoro en Aaron Blommaert zullen ze het muzikale spektakel in goede banen leiden.

De laatste weken is er al veel gezegd en geschreven over de leeftijd van heel wat schermgezichten. Vooral de oudere presentatrices zien vaak opdrachten slinken. Zenders kiezen vaak voor jong, nieuw talent.

Er is gewoon geen haar veranderd sinds ik eind jaren tachtig ben begonnen", klinkt het in Het Laatste Nieuws. "Mannen mogen kaal en met een bierbuikje op tv, een vrouw moet bij wijze van spreken al voor haar job beginnen vrezen wanneer de eerste rimpel opduikt. Waar slaat dat op?"

Anne uit dan ook haar kritiek aan het adres van de VRT. "Niks tegen Gloria Monserez, maar hoe belachelijk is dat niet?", klinkt het. "Ik heb Sabine De Vos nog ontmoet op de 'Kastaars' in januari. Zij presenteert net zoals ik geregeld events, dus ze zou dat zeker nog kunnen. En ze ziet er ook nog altijd geweldig uit. Maar neen, dus."