Celine Van Ouytsel weet het wel zeker over nieuwe relatie: "Zal ik niet meer doen"

door: STG
Celine Van Ouytsel
Afbeelding bron: Instagram @celinevanouytsel

Twee jaar geleden werd Celine Van Ouytsel nog gekroond tot Miss België. Sindsdien verschijnt ze regelmatig in de media en blijft ze ook actief foto's posten op Instagram.

Een tijdje geleden zag het er even minder goed uit voor Celine Van Ouytsel. Ze vertelde openlijk over het bedrog van haar toenmalige vriend. Intussen lijkt het weer beter te gaan. Ze post regelmatig een foto die weinig aan de verbeelding overlaat.

In een interview met Het Laatste Nieuws komt ze dan ook tot besef. “Ik ben zeer open geweest bij het voorstellen van mijn eerste grote liefde en achteraf bekeken heb ik daar geen spijt van. Maar da’s wel iets dat ik in de toekomst niet meer ga doen”, klinkt het.

“Mensen willen mee vieren als het goed gaat, maar wanneer het slecht gaat, heeft ook iedereen het gezien. Moest er in de toekomst een nieuwe vriend in mijn leven komen, zal ik hem misschien voorstellen, maar enkel als ik dat echt wil. Ik ga daar alleszins veel voorzichtiger in zijn. Ik ben heel open op sociale media, maar wanneer ik een boterham smeer deel ik dat ook niet, hé.”, besluit ze.