Dimitri Leue deelt erg somber nieuws over zijn gezondheid vanuit het ziekenhuis: "Wens ik niemand toe"

door: STG
Dimitri Leue.jpg
Afbeelding bron: Photonews

Het was even schrikken toen Dimitri Leue zondag een foto deelde op Twitter. Hij deed dat vanuit zijn ziekenhuisbed. De acteur maakte vreselijke dingen mee en waarschuwt nu iedereen.

Zondag gebeurde het ondenkbare voor acteur Dimitri Leue. Wat een rustige wandeling moest worden, mondde uit in een echte nachtmerrie.

"En ik was dan gevallen, hé. Allez, aangevallen door nijlganzen", schreef hij bij een foto vanuit het ziekenhuis. "Terwijl zij op mij afvlogen en ik hen probeerde weg te slaan, struikelde ik over een stronk en bonkte tegen een boom", klonk het.

In het VTM-nieuws realiseert Dimitri zich wat de echte oorzaak zou kunnen zijn. "Ik liep in een fluo-oranje outfit en dat heeft wellicht de aandacht van mijn belagers getrokken."

"Mijn hoofdhuid was echt losgerukt", zegt de acteur. Hij liep daarbij zowel aan de binnen- als de buitenkant hoofdtrauma's op. Al beseft hij ook dat hij enorm veel geluk heeft gehad.

"Ik had nog geluk dat ik bij bewustzijn was, dat de takken niet door mijn schedel heen zijn gegaan, want anders kon ik dit nu niet navertellen."