Ianthe Tavernier doet onrustwekkende bekentenis over haar gezondheid

door: STG
Afbeelding bron: VTM

Het zijn drukke tijden voor Ianthe Tavernier. De actrice uit 'De Buurtpolitie' speelt momenteel in verschillende voorstellingen.

Ianthe Tavernier is bij het grote publiek beter bekend als Floor Lommelen in 'De Buurtpolitie'. Momenteel is ze ook te zien in de nieuwste film over de reeks.

Ook in theater kunnen we Ianthe aan het werk zien. Ze schittert in het spektakel ‘Winterrevue’. Binnenkort zal ze ook nog te zien zijn in twee nieuwe Studio 100-musicals, namelijk ‘Red Star Line’ en ‘Les Misérables’.

“2023 wordt superdruk”, klinkt het in Dag Allemaal. Hoewel ze volop geniet van de verschillende opdrachten, kan ze er niet altijd van genieten. “Je moet de tijd nemen om van iets te kunnen genieten. En die tijd is er nu niet echt, omdat heel veel dingen samenvallen. Maar ik geniet heel erg van elk moment dat ik op het podium sta."

Omdat Ianthe het momenteel zo druk heeft kampt ze ook met gezondheidsproblemen. “Ik slaap moeilijk in door al de prikkels van overdag die ik nog moet verwerken”, zegt Ianthe. “Dan zit ik nog vol energie en adrenaline en is het moeilijker om rust te vinden. “Ontspannen-ontspannen lukt me niet echt, maar ik ontspan me door mijn job uit te oefenen”, besluit ze.