James Cooke komt met prachtig gebaar voor Ann Van den Broeck na haar behandeling tegen kanker

door: STG
James Cooke
Afbeelding bron: SBS Belgium

Dat James Cooke zijn hart op de juiste plaats heeft is intussen wel duidelijk. Deze week kwam er dan ook fantastisch nieuws voor Ann Van den Broeck.

Ann Van den Broeck heeft er een moeilijke periode opzitten. Na haar diagnose van borstkanker vorige zomer herstelt ze nog van de zware behandeling. Momenteel krijgt ze nog een hormoonbehandeling.

Gisteren pakte ze dan ook uit met fantastisch nieuws. Vanaf volgende maand staat ze terug op de planken. In 'Calendar Girls', een voorstelling van het productiehuis van James Cooke, acteert ze aan de zijde van Sandrine André, Greet Rouffaer, Katja Retsin

Het verhaal ligt bij Ann ook nauw aan het hart. In de voorstelling zamelt de cast geld in voor het goede doel, omdat één van de vrouwen overleden is aan kanker. De cast zal de kalender ook echt op de markt brengen.

“De opbrengst van de kalender gaat naar de Stichting tegen Kanker, waarvan ik de trotse meter ben. Ik zet me graag in voor nog meer bewustwording en onderzoek. En voor het verwennen van patiënten, onder meer dankzij de Levensloop-acties”, zegt Ann in Gazet Van Antwerpen.