Martine Jonckheere komt tot besef tijdens haar behandeling tegen borstkanker: "Uitgemaakte zaak"

door: STG
Martine Jonckheere
Afbeelding bron: Instagram@martinejonckheere5

Martine Jonckheere vecht een tweede keer tegen borstkanker. In Het Laatste Nieuws laat de actrice weten hoe het met haar gaat.

Martine Jonckheere gaat opnieuw de strijd aan tegen borstkanker. Ze is momenteel in behandeling. In Het Laatste Nieuws laat ze weten hoe het nu met haar gaat.

Martine is momenteel op vakantie in Egypte. "Met de beste bedoelingen beginnen mensen tegen mij steeds vaker over hun kankerverhaal, terwijl ik hier juist ben om dit zelf even los te laten", klinkt het.

"Op het strand zie ik rondom mij mooie, jonge meisjes en mijn aandacht gaat vooral uit naar hun boezem. Ik merk een vrouw met een prachtig lichaam. Ook Filip ziet haar. Hij zegt: “Die heeft haar borsten duidelijk laten opspuiten.”

"Ik antwoord: 'En ik heb die van mij laten plátspuiten.' Hij lacht en zegt dat hij blij is, dat ik het zo goed kan relativeren.

De nodige humor zorgt ervoor dat Martine een belangrijk besluit kan nemen voor de toekomst. "Ik besef ondertussen ook wel dat een borstreconstructie nu voor mij een uitgemaakte zaak is", besluit ze.