Martine Jonckheere schrikt van partner Filip nadat ze verliefd werd op collega

door: COS
Martine Jonckheere als Marie-Rose in 'Familie'
Afbeelding bron: VTM

Martine Jonckheere is al 43 jaar samen met haar partner Filip. Filip is Martines beste vriend, haar steun en toeverlaat.

Martine Jonckheere en Filip zijn al 43 jaar gelukkig samen. De relatie kende al enkele erg moeilijke momenten. Zo werd er net voor kerst, zestien jaar na de eerste diagnose, opnieuw borstkanker vastgesteld bij Martine. Maar er was ook een moment dat Martine verliefd werd op een ander.

"Ik ben ooit eens verliefd geworden op een collega", vertelt Martine eerlijk in Story. "Toen Filip het doorhad, zei hij: 'Je moet niet blijven. Als je jezelf kan verbeteren, ga dan.' Dat heeft mij zo ontnuchterd. Je kan nog verliefd worden op een ander, maar als je daar op een eerlijke manier mee kan omgaan, hoeft het geen breekpunt te zijn."

"Het gras is altijd groener aan de overkant, maar waarom zou ik mijn relatie, die zo mooi is, kapotmaken? Na al die jaren voel ik nog regelmatig vlinders in mijn buik. Toen ik onlangs na anderhalve week tv-opnames thuiskwam, voelde ik me opnieuw 23, en de kriebels kwamen terug."