Metejoor kondigt groot nieuws aan waar iedereen op zit te wachten: "Ik heb hier hard voor gewerkt"

door: STG
Metejoor
Afbeelding bron: Photonews

Het is exact een jaar geleden dat Metejoor zijn allereerste album uitbracht. Het voorbije jaar was dan ook bijzonder druk voor de zanger.

Afgelopen zomer konden we niet naast Metejoor kijken. Samen met zijn band stond hij op heel wat festivalpodia. Metejoor en zijn band werden naar eigen zeggen telkens emotioneel door de grote opkomst. Sindsdien blijft het erg hard gaan voor de zanger. Vanochtend deelt hij dan ook groot nieuws met zijn fans.

“Ik heb de indruk dat veel mensen staan te popelen om mij live aan het werk te zien", zegt Metejoor in Het Laatste Nieuws wanneer hij zijn grootse plannen uit de doeken doet. Fans zitten er al enige tijd op te wachten.

Het leven van Metejoor veranderde het voorbije jaar bijzonder snel. “M’n agenda zit propvol. Ik word overal herkend. Als ik naar de bakker wandel, moet ik onderweg veel babbeltjes slaan", zegt meester Joris. Anderhalf jaar nadat hij is gestopt als leerkracht heeft hij groot nieuws aan te kondigen.

Op 4 november 2023 staat hij op het podium van het Antwerpse Sportpaleis. En dat is niet het enige. Hij belooft zijn fans te trakteren op nieuwe muziek. “Er zitten sowieso intieme momenten in, die voor een warm en familiaal gevoel zullen zorgen. Langs de andere kant moet het een grootse show worden. Al moet je niet al te veel zottigheden verwachten. Vuurwerk of exotische danseressen? Toch maar niet, denk ik. Ik blijf sowieso trouw aan mezelf."

Tickets zijn vanaf vanochtend 10 uur te koop via Sportpaleis.be

Tags Metejoor