Metejoor maakt binnenkort zijn grote droom waar: "Er worden dingen besproken die we zouden kunnen doen"

door: STG
Metejoor
Afbeelding bron: Photonews

Het gaat hard voor Metejoor. Na een succesvolle zomertour langs heel wat festivals gaat hij dit najaar voor een intiemere sfeer langs verschillende theaters.

Er zijn maar weinig podia waar Metejoor deze zomer niet te zien was. Elke week opnieuw speelde hij voor duizenden mensen op heel wat festivals. Dit najaar gaat hij voor een clubtour met een iets intiemere sfeer.

Momenteel staan er optredens gepland in Gent, Hasselt, Antwerpen, en zelfs in Nederland. In 'Swipe' op VRT Max droomt Metejoor al voorzichtig over de toekomst. Wanneer hij de vraag krijgt of we hem binnenkort ook in het Sportpaleis kunnen zien lacht Joris.

"Er worden dingen besproken van wat zouden we kunnen doen", klinkt het. Joris vraagt zich af of het nu al de moment is voor een concert in het Sportpaleis of de Lotto Arena. Daarbij maakt hij zich tegelijkertijd ook zorgen. "Durf ik dat al? Gaan we het Sportpaleis of de Lotto Arena wel gevuld krijgen?", vraagt hij zich af.

Als het zover komt zal het alleszins iets zijn voor in 2023. De clubtour waarmee Joris nu op het podium staat is volledig uitverkocht.

Tags Metejoor