Nick uit 'Blind Getrouwd' neemt nieuwe grote stap in zijn relatie

door: STG
Nick Laenen
Afbeelding bron: Facebook

Nick Laenen werd bekend door zijn deelname aan 'Blind Getrouwd'. Op Instagram geeft hij ons een update over zijn liefdesleven.

We kennen Nick Laenen nog van zijn deelname aan 'Blind Getrouwd'. In 2020 trad hij samen met Christophe in het huwelijksbootje. Uiteindelijk besloten ze hun eigen weg te gaan. Vorig jaar rond deze tijd maakte Nick zijn nieuwe relatie bekend. De twee leerden elkaar kennen tijdens het studentenleven en kwamen elkaar terug tegen. Toen was het liefde op het eerste gezicht.

Ondertussen zijn Nick en zijn partner klaar voor een nieuw hoofdstuk in hun leven. Dat laat hij weten via Instagram. “Yes, we hebben een huis gekocht. Ik kan niet wachten om aan ons nieuw hoofdstuk te beginnen. #grotestapmetdeliefdevanmijnleven #onsplekje”, klinkt het.

Onder de post regent het alvast felicitaties. Ook enkele andere ‘Blind getrouwd’-gezichten zoals Laura Lieckens en Winnie Bogaerts reageerden op het goede nieuws. “Whoop whoop, ik voel een housewarming aankomen. Toppers” en “Proficiat met jullie stekje”, klinkt het onder andere.