VTM

Primeur in de geschiedenis van ‘Blind getrouwd’: “Groot Echtscheidingsfeest”

door: LHX
Afbeelding bron: VTM

Vorig jaar zagen we in ‘Blind getrouwd’ hoe Christophe Ramont en Nick Laenen elkaar het jawoord gaven. Hun huwelijk hield helaas geen stand, maar de twee hebben er wel een vriendschap voor het leven aan overgehouden.

Al sinds zijn scheiding van Nick Laenen wilde Christophe Ramont graag een ‘Groot Echtscheidingsfeest’ geven, maar vanwege de coronamaatregelen kon dat niet. Dit weekend kwam het er dan toch eindelijk van.

“Uitstel is geen afstel bij mij”, laat Christophe weten op Instagram. Voor de gelegenheid nodigde hij zijn familie, zijn vrienden én alle ‘Blind getrouwd’-deelnemers uit voor een stevig feestje.

De avond was voor hem een belangrijk moment, schrijft hij. “Vooral als dank naar mijn vrienden en familie die mij de afgelopen twee jaar gesteund hebben en er altijd zijn geweest.”

Vooral zijn ouders verdienen een extra bedankje. “Het was dan ook maar normaal dat ik mijn openingsdans met mijn mama deed”, vindt hij.

“Het werd een dol dansfeest gevuld met liefde en te veel alcohol”, klinnkt het. “Maar eentje voor de geschiedenisboeken! Twee dagen later ben ik nog niet helemaal bekomen.”