Pommeline uit 'Temptation Island' heeft plots emotionele boodschap: "Wil tonen waar ik elke dag mee te kampen heb"

door: LHX
Afbeelding bron: Instagram

Zeven jaar geleden werd Pommeline Tillière bekend als verleidster in 'Temptation Island'. Nu werkt ze vooral als tattoo artist en influencer.

Zondag deelde Pommeline Tillière een wel héél opvallende foto op Instagram. Ze draagt een weinig verhullende outfit en haar lichaamsvormen zijn bijzonder goed te zien. 

In haar Instagramverhaal laat ze weten dat ze daarop massaal veel reacties heeft gekregen, en niet alleen positieve, zo blijkt. "Ik krijg weer zoveel van die verzuurde haatreacties", klaagt ze. "Wat is er met jou gebeurd??", klinkt het onder andere. "Waarom zulke sletterige foto's?" "Dikkie", wordt ze genoemd.

"Laat mij gewoon zijn wie ik ben, al heb ik een paar jaar geleden een BBL gedaan", roept ze iedereen op. "Al ben ik 15 kilogram bijgekomen, al heb ik mijn neus laten corrigeren, al heb ik fillers in mijn lip... Ga je frustraties ergens anders uitwerken." 

"Ik ben misschien een extravagante en heb mijn borsten en mijn neus laten doen en heb botox en fillers, maar ik ben wie ik ben. Dus accepteer mij om wie ik ben. Ik wil gewoon met jullie delen waar ik elke dag mee te kampen heb: haatcomments, mensen die mij pesten. Dat is niet oké."