Shania Gooris krijgt ontroerende woorden te lezen op bijzondere dag: "Je verdient de wereld"

door: COS
Sam Gooris, Kelly Pfaff, Shania Gooris en Kenji Gooris
Afbeelding bron: Photonews

Feest bij de familie Pfaff. Het oudste kleinkind van Jean-Marie Pfaff en Carmen Pfaff viert haar verjaardag. Shania Gooris wordt 23 jaar.

Op sociale media waren Kelly Pfaff, Sam Gooris en Kenji Gooris er als de kippen bij om Shania Gooris een fijne verjaardag te wensen. Kenji doet dat met een reeks leuke foto's op Instagram Stories.

"Happy birthday to my ride or die. Geniet van je dag. Je verdient de wereld. Op nog vele leuke avonturen en domme momentjes, op nog veel funny momenten als roommates en natuurlijk domme random foto's en alle random berichten die ik van je krijg."

Ook Sam en Kelly delen foto's op Instagram. "Hieperdepiep! Gelukkige verjaardag Shania, onze fantastische lieve dochter waar we ontzettend fier op zijn. 23 jaar, geniet van jouw speciale dag", schrijft Sam.

"Happy 23 Birthday Shania'ke. Wij zijn zo fier en bevoorrecht om jouw ouders te zijn", klinkt het dan weer bij Kelly. "Je van dichtbij te zien ontwikkelen in de fantastische, liefdevolle, intelligente en grappige jongedame die je bent. We hebben je lief, mijn alles."