Showbizzwatcher sluit relatie tussen Metejoor en Julia niet uit

door: STG
metejoor
Afbeelding bron: Photonews

De geruchten over Metejoor en Julia van K3 blijven de kop op steken. Onze showbizzwatcher geeft een stand van zaken.

Het was Yvonne Coldeweijer die halverwege de zomer de geruchten naar buiten bracht dat Metejoor en Julia zouden afgesproken hebben in een hotel. Daar zouden ze ook de nacht hebben doorgebracht. Bij het management van Metejoor ontkennen ze die geruchten in alle talen.

Volgens Coldeweijer zou de vonk zijn overgeslagen tijdens de opnames van ‘The Voice Kids’. Volgens Yvonne hebben heel wat Vlaamse spionnen het nieuws intussen al bevestigd, maar doen ze er bij Studio 100 alles aan om het nieuws niet te laten uitlekken. Julia zou zelf tegen iemand gezegd hebben dat er zich wilde dingen hebben afgespeeld in een hotelkalmer in Antwerpen met Metejoor.

Nieuws dat ze ook gedeeld zou hebben met enkele ex-collega’s op haar vorige job in Bergen op Zoom. Opvallend was ook dat Julia haar reacties op Instagram heeft uitgeschakeld zodra de roddel de ronde begon te doen op sociale media. In Nederland ligt ‘The Voice’ al langer onder vuur na geruchten over ongewenst gedrag.

Al weten we in dit verhaal uiteraard niet of het gedrag voor beiden ook als ongewenst werd ervaren. Op het moment dat de geruchten naar buiten kwamen, was Metejoor op vakantie in het Spaanse Marbella met Britt, zijn verloofde.

Daarvan deelde hij een foto op Instagram. Hij schreef daarbij dat wanneer hij in zijn hart kijkt, hij nog altijd Britt terugvindt. Een duidelijk statement, waaruit blijkt dat de hele heisa ook Meester Joris niet ontgaan is.

Al doet die quote bij de foto wel vermoeden dat er wel degelijk iets aan de hand was. Het zou dus kunnen dat Metejoor en Julia elkaar beter hebben leren kennen. Wellicht heeft één van de twee dan beslist om niet verder te gaan en het gewoon te houden bij “Blij je te leren kennen”

Ook Julia lijkt het bijzonder moeilijk te hebben met de berichten die verschijnen over de affaire met Metejoor. Zo zei ze in Het Laatste Nieuws dat ze zich er wel bewust van is dat er soms vreemde dingen verschijnen in de pers, maar dat ze tegelijkertijd ook blij is hoe ze wordt opgevangen door Studio100 en haar familie en vrienden. Wat de rest van de wereld denkt laat Julia koud. Ze zegt zelf niet van suiker te zijn.

Bij het management van Metejoor zijn ze not amused. Zij zeggen niets te kunnen doen tegen die onzin en benoemen het zelfs tot “Fake News”. Als je bekend bent krijg je vroeg of laat met roddels te maken, klinkt het daar.

Enkele weken later ontdekte Yvonne Coldeweijer iets opmerkelijks op de Instagram van Metejoor. Het was haar namelijk opgevallen dat Metejoor Julia ontvolgd heeft op Instagram. Dat was vroeger anders. Vroeger vonden ze de foto’s van elkaar wél leuk. Pittig detail: ook Hanne en Marthe hebben Metejoor ontvolgd.

Yvonne vermoedt dat de K3’tjes boos op hem zijn. En dan moeten de opnames van ‘Liefde Voor Muziek’ nog starten. Daarin zijn dit seizoen zowel Metejoor als K3 te zien. De vraag of ze daar ook dezelfde hotelkamer delen laat zich hier vast en zeker stellen.

Intussen zijn er ook nieuwe geruchten die de ronde doen. Zo zou Julia intussen al een halfjaar terug single zijn. Wie snel kan rekenen komt al snel bij de gebeurtenis uit die aan de basis van de breuk zou kunnen liggen. Toevallig werd toen ook het nieuwe seizoen van ‘The Voice Kids’ ingeblikt.

Juicechannel meldde op Instagram dat Julia haar relatie heeft beëindigd omdat ze naar eigen zeggen nog erg zoekende is naar wat ze wil en wie ze juist is. Julia zou nog wel contact hebben met ben.

Julia zou hem nog valse hoop geven dat het nog goed komt. Ben brengt haar nog regelmatig naar België. Volgers beweren dat ze nog een relatie heeft met Ben op de momenten dat het voor Julia goed komt. Bepaalde bronnen beweren zelfs dat er binnen Studio 100 grapjes gemaakt worden dat hij alleen maar goed is om taxi te spelen.