Vreselijk nieuws: Alain Grootaers getroffen door hersenbloeding

door: LHX
Alain Grootaers
Afbeelding bron: Photonews

Alain Grootaers is de 58-jarige broer van Walter Grootaers. Hij is bekend als journalist en van programma's als 'De rechtvaardige rechters'. In 2003 won hij het eerste seizoen van 'De Slimste Mens ter Wereld'.

Alain Grootaers staat erg kritisch tegenover de coronavaccins en uit zijn mening onder meer in columns op de website Doorbraak.be en als interviewer voor de reeks Tegenwind. Het is op de website van dat laatste platform dat het slechte nieuws wordt bekendgemaakt. 

"Op 19 januari kregen we de melding dat Alain Grootaers werd getroffen door een hersenbloeding", staat er te lezen. "Hij werd met spoed opgenomen in het ziekenhuis."

"De medische staf, die competent is op dit domein, biedt alle mogelijke zorgen. Zijn dochter Julia en zijn partner Estrella blijven dag en nacht aan zijn zijde om hem de nodige steun te bieden."

"De familie is op de hoogte en wordt dagelijks gebrieft over zijn situatie", klinkt het. "We hopen dat zijn medische toestand stabiliseert, zodat een langdurige herstelperiode kan ingezet worden."

Download nu de gratis app van Redactie24

Tags