VRT neemt drastisch besluit na heisa met acteur Jelle Floorizone: "Beleid is helder"

door: STG
Afbeelding bron: Medialaan

Jelle Florizoone kennen we nog van 'Familie'. Enkele jaren geleden speelde hij de rol van Guido in 'Familie'. Tegenwoordig speelt de acteur mee in 'Rox', een serie op Ketnet.

Jelle maakte zopas opmerkelijk nieuws bekend, want hij zal samen met zijn vriend Amir een account op OnlyFans starten. Dat nieuws stuit meteen op heel wat kritiek. Zo zijn heel wat mensen van mening dat Jelle een voorbeeldfunctie heeft nu hij een van de gezichten is in 'Rox' op Ketnet. Deze weel vertelt hij aan TV-Familie wat de fans juist mogen verwachten.

“Mensen hebben een bepaalde perceptie als het om OnlyFans gaat. Maar pure naaktheid is voor ons te straight forward”, klinkt het. “Veel mensen gebruiken OnlyFans voor betalende porno, maar dat zal bij ons dus niet meteen het geval zijn”, verduidelijkt hij. Er zullen wel dingen op komen die misschien niet op Instagram mogen. “Maar we gaan sowieso de wat meer artistieke kant op”, zegt Jelle.

Ook de VRT heeft intussen gereageerd op het nieuws en neemt een drastisch besluit. "Ons beleid is helder”, wil de VRT erover kwijt in Het Belang van Limburg. “We doen enkel publicatiestops als gevolg van contractuele redenen, zoals rechten, of wanneer iemand veroordeeld is voor criminele feiten.” En dat is hier niet het geval."

Tags