VTM heeft groot nieuws over programma waar iedereen op zit te wachten

door: STG
Najaar VTM 2022
Afbeelding bron: VTM

De najaarsprogrammatie bij de tv-zenders is losgebarsten. Naast heel wat nieuwe programma's keren ook de vaste waarden terug naar het scherm. Op Instagram weet VTM onze nieuwsgierigheid te prikkelen met informatie over een programma dat we allemaal kennen.

De concurrentie tussen de verschillende tv-zenders was nog nooit zo groot. Alle zenders schuiven hun beste programma's naar voor. Zo gaan ze de bikkelharde strijd aan met elkaar.

Binnenkort doet VTM er nog een schepje bovenop. Momenteel kunnen we al kijken naar het nieuwe seizoen van 'Blind Getrouwd', en volgende week start ook het nieuwe seizoen van 'The Voice Van Vlaanderen'. Dat laatste zal voor het eerst zowel op vrijdag als zondag worden uitgezonden.

Alsof dat nog niet voldoende is weet VTM onze nieuwsgierigheid te blijven prikkelen. Vanochtend verscheen op hun Instagram een mysterieuze boodschap die ons vermoedelijk warm maakt voor het nieuwe seizoen van 'The Masked Singer'. 18.59 zien we op de foto waarop ook het bekende logo staat.

Een volger denkt alvast te weten wat er staat te gebeuren. "Juist voordat het nieuws begint komt er wss een heel klein stukje reclame", klinkt het.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VTM (@vtm.be)