Ward Kerremans doet plots heel straffe ontdekking over Danira Boukhriss Terkessidis

door: STG
Danira Boukhriss Terkessidis.jpg
Afbeelding bron: GoPlay

Danira Boukhriss Terkessidis is intussen al enkele maanden erg gelukkig met acteur Ward Kerremans. Hoewel ze erg karig zijn met informatie uit hun liefdesleven, maakt Ward meer details bekend.

Het nieuws dat Danira Boukhriss Terkessidis opnieuw verliefd is kwam enkele maanden geleden totaal onverwachts. Acteur Ward Kerremans, die Benjamin speelt in de serie 'Billy vs. Benjamin', maakte dat nieuws toen zelf bekend in de voertbalpodcast 'MIDMID'.

In Humo geeft Ward deze week meer details over zijn relatie met Danira. De twee leerden elkaar kennen op een wel heel klassieke manier. “Via gemeenschappelijke vrienden die dachten dat het wel kon klikken tussen ons”, klinkt het.

Uiteindelijk zijn ze samen iets gaan drinken. Het was Ward die uiteindelijk alles in de strijd moest gooien om het hart van Danira te veroveren. Hij doet dan ook een erg straffe onthulling. 

“Danira doet zoiets niet, en terecht. Ze heeft veel aanbidders en geen tijd om te reageren op elk aanbod om een koffie te gaan drinken”, lacht hij.