Wauw! Veerle Baetens heeft fantastisch nieuws over dochter Billie (14)

door: COS
Afbeelding bron: Photonews

Vorige week zijn de opnames gestart van de film 'Come Back', het speelfilmdebuut van de broer Jan en Raf Roosens. Een van de hoofdrollen is weggelegd voor Veerle Baetens.

Veerle Baetens speelt in 'Come Back' de rol van Naomi. Bijzonder is dat Naomi in de film een dochter heeft: Ava. Zij wordt vertolkt door Billie Vlegels, de 14-jarige dochter van Veerle. Voor Billie is het haar debuut op een filmset.

Ava, dochter van een ooit succesvol techno-DJ-koppel, leeft na de scheiding van haar ouders bij haar vader Dominiek (gespeeld door Gorik van Oudheusden, bekend als Zwangere Guy, red.). Wanneer Naomi een internationale comeback wil maken, wordt Ava geconfronteerd met de nachtelijke club scene.

Hoewel Naomi zich in deze donkere arena van harde beats als een vis in het water voelt, is dit niet Ava’s wereld. Ava probeert zich echter aan te passen, maar zal moeten vechten om haar eigen identiteit niet te verliezen.

Er zijn ook rollen weggelegd voor heel wat nieuw jong talent, zoals Anna-Marie Missoul uit 'Chantal' en Mounir Hathout uit '1985'. De opvallendste naam is die van Gala Dragot, 'The Voice Kids'-winnares en 'Eurosong'-kandidate.

'Come Back' zal in 2024 in de Belgische bioscopen te zien zijn.