Bart Appeltans lacht met Jani Kazaltzis: "Pesterijen op het werk"

door: STG
Jani Kazaltzis
Afbeelding bron: Play4

Vanavond gaat het nieuwe seizoen van 'Blind Gekocht' van start. Het belooft een heftig seizoen te worden met de meest onmogelijke opdrachten.

Vanavond start het vijfde seizoen van 'Blind Gekocht'. De laatste jaren wordt alsmaar duidelijker dat ook de wensen van de kandidaten groter worden. Geen evidente keuze voor de makers, zo blijkt.

Voor interieurarchitect Bart Appeltans is het vijfde seizoen ook meteen het laatste. Enkele maanden geleden werd duidelijk dat Bart binnenkort ook als expert in 'Huis Gemaakt' zal aantreden. Een mediatransfer die heel wat aandacht wist op te wekken, zo vertelt hij in Het Laatste Nieuws.

"Eerlijk? Ik was vooral verbaasd dat daar zoveel aandacht voor was, voor onze overstap. Het leek bijna alsof dit dé mediatransfer van het jaar was. Zelf heb ik daar nooit zo over nagedacht. Ik ben iemand die op zijn buikgevoel beslist, en ‘Huis Gemaakt’ voelde als de juiste stap", klinkt het.

"Ik weet nu al dat ik iedereen zal missen. Zelfs het geplaag van Jani. ‘Gij denkt toch niet dat ik dat voor u ga doen? Gij zijt toch weg’: dat moet ik al een heel seizoen aanhoren", zegt Bart. "Pesterijen op het werk noemen ze dat zeker?", lacht hij.