Groot nieuws over 'Blind Gekocht': Dit zijn de opvolgers van Bart, Béa en Kelly

door: LHX
Bart Appeltans en Béa Vandendael
Afbeelding bron: Play4

Vandaag begint op Play4 het nieuwe seizoen van 'Blind Gekocht'. Daarin zijn twee nieuwe gezichten te zien.

Na het vertrek van Béa Vandendael, Bart Appeltans en Kelly Claessens moest Play4 op zoek naar nieuwe experts voor 'Blind Gekocht'. Vorig jaar maakten we al kennis met makelaar Kinga Kantorska, maar zij krijgt nu gezelschap van twee nieuwe gezichten: Dorien en Christophe.

Dorien Boven komt uit Herentals en is interieurontwerper. Ze is zaakvoerder en bezieler van Juhla, een bedrijf dat zich richt op totaalrenovaties en interieurontwerpen van woningen, met daarnaast ook een eigen winkel met meubels, kunst en inspirerende interieuritems.

Ze houdt van eenvoud, modern, strakkere lijnen en warme materialen, maar met voeldoende ruimte voor eclectische elementen. Het is haar missie om van elke ruimte iets moois en persoonlijks te maken en heeft daarbij oog voor de kleinste details.

Ze wordt vergezeld van interieurdesigner Christophe Verbeke uit Gent. Hij runt vier interieurwinkels onder de naam Piet Moodshop en geeft ook interieuradvies. 

Hij is gek op gedurfde, speelse interieurs met de nodige kleur en met een hoek af. "Het leven is al saai genoeg en we moeten daar pit, humor en vooral ook kleur in durven te brengen", klinkt het bij hem.

Dorien en Christophe
Afbeelding bron: Play4