Bea Vandendael onthult echte reden van exit 'Blind Gekocht': "Enige uitweg"

door: STG
Béa Vandendael
Afbeelding bron: Play4

Bea Vandendael was jarenlang het gezicht van 'Blind Gekocht' op Play4. Binnenkort geeft ze de fakkel door en maakt de vastgoedexperte haar overstap naar 'Huis Gemaakt bij VTM'.

Er is al veel gezegd en geschreven over de mediatransfer van dit jaar: vastgoedexperte Bea Vandendael is binnenkort niet langer te zien in 'Blind Gekocht'. Enkele maanden geleden maakte ze al de overstap naar VTM. Daar zal ze vanaf volgende week te zien zijn in 'Huis Gemaakt.'

In Story onthult Bea dan ook de echte reden van haar vertrek. “Het was de enige uitweg die ik zag. Ik nam te veel hooi op mijn vork, waardoor mijn gezondheid eronder begon te lijden", begint de vastgoedexperte haar verhaal. "Ik was helemaal op en had geen fut meer en balanceerde echt op de rand van een burn-out. Als ik dat programma had willen blijven doen, had ik mijn vast werk moeten opgeven. Dat risico wilde ik niet lopen."

Al gaat het intussen wel beter met haar. “Ik heb mijn energie terug”, klinkt het geruststellend. “Ik heb enkele maanden mijn agenda bewust beperkt gehouden en dan is het vrij snel goed gekomen. Ik was gelukkig niet over mijn limieten gegaan", bedenkt ze zich.