Kijkers hebben allemaal dezelfde mening over kandidaten van 'Blind Gekocht'

door: WVDS
Blind Gekocht Jani, Niels, Seppe
Afbeelding bron: Play4

Momenteel loopt op Play4 elke woensdag het tv-programma Blind Gekocht. Het programma waarin kandidaten hun geld aan een makelaar en interieur specialist geven om er ‘blind’ een huis mee te kopen.

 

Kinga, Christophe en Dorien gaan in Blind Gekocht samen met Jani Kazaltzis de uitdaging aan om mensen een prachtige, nieuwe woning te bezorgen. Dat is voor heel het team telkens een grote uitdaging.

Het is altijd een compromis zoeken tussen zo goed mogelijk een huis te kopen en nog budget over te houden om het bestaande uit te renoveren tot het droomhuis van de kandidaten. Momenteel zijn er al een aantal afleveringen geweest en er valt de kijkers toch wel iets op. 

Elke zoektocht naar een nieuwe thuis start met een gesprek over wat de toekomstige bewoners verwachten van hun nieuwe huis. En net over die verwachtingen heeft het publiek toch wel eenzelfde mening.

“Wat wel opvalt is dat de deelnemers vaak hoge eisen stellen! De resultaten zijn wel héél mooi!”, “Weeral te veel eisen naargelang hun budget! Al die huizen te koop in Heule en niks gevonden? Goed opgemerkt Kinga!” of “Ik moest toch echt wel lachen hoor ! Waarom vragen jullie er geen zwembad , tennisveld en sauna bij” zijn enkele reactie die we online lezen.