Experts in 'Blind Gekocht' met de handen in het haar: Ze moeten drastische maatregelen nemen

door: LHX
Bart, Kinga en Jani
Afbeelding bron: Play4

In het huidige seizoen van 'Blind Gekocht' gaat het er weer heftig aan toe. Kelly, Kinga en Bart blijken het wel héél moeilijk te hebben om aan de eisen van de koppels te voldoen.

In de 'Blind Gekocht'-aflevering van deze week is te zien hoe moeilijk Kinga het heeft om iets te vinden waar zowel boswachter Johan als stadsmus Syl zich in kan vinden. Ze koopt een woning in de rand van Brugge met een tuin van 500 vierkante meter, maar die blijkt geen succes te zijn.

Johan en Syl zien heel wat problemen, zowel in de tuin als in het huis, en Kelly beseft dat ze haar plannen moet aanpassen. Ze neemt dan ook een drastische maatregel: er zit niets anders op dan Johan en Syl om 15.000 euro extra budget te vragen.

Ook bij Mathias en Anoushka loopt het niet van een leien dakje. Zij hadden maar liefst 31 criteria, waarvan ze er van Kinga en Bart 4 moesten kiezen. Zelfs dán lijkt het compleet onmogelijk om iets te vinden. Na drie maanden zoeken heeft Kinga nog steeds niet gevonden. Ook zij zal het koppel om (nóg meer) toegevingen moeten vragen...