Gilles De Coster krijgt niet mis te verstane boodschap van zijn vrouw: "Jij gaat op een dag op je bakkes krijgen"

door: LHX
Gilles De Coster De Mol.jpg
Afbeelding bron: Play4

Gilles De Coster kennen we allemaal als de presentator van 'De mol'. Hij is al anderhalf jaar getrouwd met zijn vrouw Flo Demaeght.

Wanneer Gilles De Coster te gast is in de podcast 'Gossip Guy', blijkt dat hij zo zijn mening heeft over andermans gedrag in het verkeer. "Ik erger mij gigantisch aan alles en iedereen, maar ik weet ook wel dat de meeste mensen zich waarschijnlijk ook aan mij ergeren. En ik ga het zeker nooit tonen, tenzij iemand het echt uithangt", zegt hij.

Wél past hij soms een opvallend trucje toe. "Mijn vrouw lacht me er heel hard mee uit", begint hij. "Als ik in mijn eigen straat loop en ik hoor op het einde van de straat zo'n 'John' optrekken, word ik daar ambetant van. Dus dan steek ik de straat over en doe ik alsof ik mijn sleutels laat vallen, zodat hij móét stoppen."

Zijn vrouw vindt het dan wel grappig, maar eigenlijk ook heel riskant. "Flo zegt altijd: 'Jij gaat op een dag echt op je bakkes krijgen.' Ze heeft eigenlijk gelijk, maar ik kan dat niet laten. Het is een straat met veel gezinnen met kinderen, dus dat doe je gewoon niet."

Tot nu toe heeft hij al geluk gehad. "Er is wel iemand eens teruggekomen. Toen dacht ik echt: 'Ik heb prijs. Die gaat me in het ziekenhuis slaan.' Maar dat is dan toch niet gebeurd. Die was heel kwaad, maar ik ben eraan ontsnapt", klinkt het.