Gilles De Coster maakt zich kwaad op de kijkers van 'De mol': "Jullie zijn echt zielig"

door: LHX
Afbeelding bron: Play4

Vorige week is eindelijk het nieuwe seizoen van 'De mol' van start gegaan. Zoals elk tv-programma krijgt het heel wat reacties op sociale media.

Presentator Gilles De Coster vindt het bijzonder spijtig dat er negatieve reacties worden geschreven over zijn programma. "Dat de mensen lachen met de kandidaten als er iets grappigs gebeurt, dat er kritiek is op bepaalde spelkeuze of zelfs op het karakter van iemand, dat vind ik echt geen probleem. Maar je ziet echt mensen met een missie die alleen maar tweets of reacties posten om iemand kapot te maken", klaagt hij in de podcast 'Achter de schermen'.

"Waarom doe je dat?", vervolgt hij. "Dat is om jezelf interessant te maken, maar het is wel ten koste van iemand. Ik word daar een beetje kwaad van, want dat zijn uiteindelijk gewoon maar mensen die meedoen aan een tv-spel."

Zelf bekijkt hij altijd wat er over 'De mol' gezegd wordt, dus het is onvermijdelijk dat hij dat soort reacties tegekomt. "Ik zie ook over mezelf dingen passeren, maar goed, mij deert het echt niet. Maar iemand van 27 die dat soort dingen leest, dat komt binnen, hoor. Dat zien we elk jaar opnieuw."

Hij heeft dan ook een niet mis te verstane boodschap voor de kijkers die zulke reacties plaatsen. "Aan al die mensen: jullie zijn echt zielig. Stop ermee", klinkt het. 

Download nu de gratis app van Redactie24