Gilles De Coster zet vlak voor de finale van 'De Mol' de puntjes op de i: "Doen we nooit"

door: STG
Gilles De Coster De Mol.jpg
Afbeelding bron: Play4

Vanavond weten we eindelijk wie de saboteur is in 'De Mol'. Gilles De Coster komt vlak voor de start van de finale nog met een mysterieuze boodschap.

Gilles De Coster zal vanavond terug met een gerust geweten over straat kunnen lopen. Na de finale van 'De Mol' komen we eindelijk te weten wie de rol van saboteur op zich mocht nemen.

Vlak voor de finale komt Gilles nog met mysterieus nieuws. Op sociale media gaan heel wat reacties de ronde over de montage van de reeks. Heel wat kijkers zijn ervan overtuigd dat de makers hen op het verkeerde been zetten.

In Het Laatste Nieuws wil hij daar al iets over kwijt. "Wij liegen en bedriegen niet. Wij vertellen een verhaal met de bouwstenen die we hebben: namelijk alles wat er tijdens de reis is gebeurd. Daar moeten we het mee doen", klinkt het.

"Trouwens, de voorbije jaren hebben we al heel vaak expliciete sabotages van de mol vól in beeld laten zien. Soms blijft dat subtieler. Het is een kwestie van evenwicht. We proberen de spanning er tot op het einde in te houden", zegt Gilles.