Het gaat niet goed met Sarah Puttemans: Dit is er aan de hand

door: LHX
Sarah Puttemans
Afbeelding bron: instagram @sarahputtemans

Sarah Puttemans is influencer en maakt ook een tweewekelijkse vlog. De laatste tijd is het echter een beetje stiller dan gewoonlijk op haar sociale media.

In een nieuwe aflevering van haar vlog vertelt Sarah Puttemans dat ze al een tijdje in een dipje zit. "Ik heb de laatste tijd het gevoel dat ik wat blijf steken in mijn Instagram. Ik wil echt wel meer content maken, maar ik voel dat ik een pauze nodig heb", bekent ze.

"Ik haal er niet meer zoveel energie uit en ik zit een beetje in een sleur. Ik vind mijn job uiteraard nog superleuk, maar soms is het een beetje te veel. Deze maand heb ik soms gewoon geen zin om foto's te maken of te filmen."

Soms wil ze gewoon genieten van een uitstapje zonder daar per se een outfitpost van te maken. "Het is heel moeilijk om er een gulden middenweg in te vinden."

Wat ook meespeelt, is haar migraine. "Ik ben vorige week naar het ziekenhuis geweest voor een aantal controles en heb daar de nodige medicatie gekregen", vertelt ze. Ze start nu een drie maanden lange kuur die hopelijk soelaas brengt.

De voorbije tijd heeft ze minstens drie keer per week een migraineaanval gekregen. "Dat kan soms heel heftig zijn, soms minder. Als je een aanval heb, moet je daarna eigenlijk herstellen. Maar dat lukt bij mij niet, omdat ik de hele tijd herval. Op den duur put het je lichaam gewoon uit."