Ellen Callebout gaat heel nieuwe uitdaging aan: "Volledig uit mijn comfortzone"

door: LHX
Ellen Callebout
Afbeelding bron: Play4

Het was nooit de ambitie van Ellen Callebout om op televisie te komen. Inmiddels is ze echter al enkele jaren in 'De Verhulstjes' te zien.

Ellen Callebout stond er in het begin niet voor te springen om 'De Verhulstjes' te maken. Ze had immers altijd in de horeca gewerkt en ambieerde niet meteen een televisiecarrière.

Wie getrouwd is met Gert Verhulst, ontsnapt er echter niet aan. Inmiddels is ze al enkele jaren graag gezien door de kijkers van Play4.

Het is dan ook geen wonder dat ze ook eens deelneemt aan een ander programma. Ze is één van de vier bekende bakkers die dit jaar hun kans wagen in 'Bake Off Kerst'. Dat maakt de zender vandaag bekend.

Daarin doet ze, naast Fien Germijns, Lukas Lelie en Riadh Bahri een gooi naar de titel 'Beste kerstbakker van 2023'. Voor haar waren de opnames een heel avontuur.

"Ik sta veel in de keuken, maar zelf had ik nog nooit een pannenkoek gebakken, dus meedoen met 'Bake Off Kerst' was volledig uit mijn comfortzone", zegt ze.

Ook voor Riadh Bahri was het een heel nieuwe ervaring. "Deelnemen aan dit iconische programma was voor deze bij momenten kluns in de keuken een hele eer", klinkt het bij hem. 

"Met bakken heb ik niet zo heel erg veel, behalve dat ik graag gebak eet. "Maar of ik het zelf ook goed kan maken? Daarvoor moet je kijken."

De kerstspecial van 'Bake Off Vlaanderen' wordt uitgezonden op Play4 op 23 december om 20.15 uur.