Riadh Bahri maakt zich op voor grote uitdaging naast rol als nieuwsanker

door: STG
Riadh Bahri
Afbeelding bron: VRT

Nieuwsanker Riadh Bahri maakt zich naast zijn rol als journaalanker op voor een nieuwe uitdaging. Dat laat hij weten met een mysterieuze foto op sociale media. Intussen is ook duidelijk wat er aan de hand is.

“Mij ni bellen. Ik ben met verlof. Tot over een paar weken”, schrijft Riadh Bahri plots op Instagram. Hij deelt een foto vanop de boot en zwaaide dus net zoals Jeroom en Celine zijn familie uit om de oceaan over te steken met kapitein Piet.

Vorige week raakte al bekend dat ook ex-Miss België Celine Van Ouytsel haar opwachting maakt in de nieuwe reeks. Nu voegt Play4 ook nog Clara Cleymans toe aan het lijstje van bekende Vlamingen, net als dat het geval is voor Jeroom. Eerder nam ook zijn vrouw Elodie al deel aan de reeks.

“Ik kijk er wel naar uit om de Atlantische Oceaan over te steken en ben vooral benieuwd naar kapitein Piet en waarom iedereen hem zo noemt. Jeroom kreeg van Annelien alvast één gouden tip mee, die vorig jaar deelnam. “Altijd kotsen met de wind mee", klinkt het in Het Laatste Nieuws.