Play4 komt met gloednieuw programma: 'Dit verrassende gezicht zal presenteren'

door: COS
Manu Van Acker voor 'Het Perfecte Plaatje'
Afbeelding bron: Play4

Play4 is gestart met de voorbereidingen van 'Het Perfecte Plaatje', een opmerkelijk tv-programma dat binnenkort voor het eerst in Vlaanderen te zien zal zijn. Acht BV's gaan op een originele manier met fotografie aan de slag.

In Nederland groeide 'Het Perfecte Plaatje' de afgelopen jaren uit tot een groot kijkcijfersucces. Binnenkort is het de beurt aan bekend Vlaanderen om het tegen elkaar op te nemen in deze aparte fotowedstrijd.

Wie deze strijd zal aangaan wordt later bekend gemaakt, maar de presentatie van 'Het Perfecte Plaatje' ligt alvast in handen van jong talent Manu Van Acker. Manu kennen we als MNM-presentator. Hij was dit jaar ook te zien in 'Café De Mol'.

"Surprise! Komende maanden worden er vol fotografie want ik ben begonnen met de opnames voor de Vlaamse versie van 'Het Perfecte Plaatje'. Mega zot dat ik dit zalige programma mag presenteren! Zó klaar voor en zó veel zin in!", zegt Manu op Instagram.

"Ik kijk er enorm naar uit om dit programma te presenteren, en om te ontdekken welke verrassende en grappige dingen er gebeuren als je acht bekende mensen een camera in de hand geeft, en daar een originele opdracht én de nodige tijdsdruk aan toevoegt", aldus Manu.