Hanne Troonbeeckx krijgt de wind van voren: “Moet die niet werken?”

door: ASX
Afbeelding bron: Instagram@hannetroonbeeckx

Presentatrice Hanne Troonbeeckx krijgt het op Instagram hard te verduren. De influencster postte op Instagram een advertentie voor een yoghurtmerk, maar kreeg daarbij heel wat bagger over zich heen.

In een kort filmpje vertelt Hanne over haar ochtendritueel. De blondine start de dag met een uurtje fitness en maakt daarna een gezond ontbijt op basis van vers fruit, yoghurt en muesli. Een gezonde levensstijl die we alleen maar kunnen toejuichen.

Al lijkt niet iedereen daar hetzelfde over te denken. “Leuk als je zoveel tijd hebt voor jezelf, maar besef dat er mensen zijn die zo’n levensstijl gewoon niet kunnen omdat ze keihard moeten werken om rond te komen”, reageert één van Hanne’s volgers.

Ook andere volgers zijn hard voor Hanne. “Als je de trein van 7h30 niet hoeft te nemen kan je dat doen he” en “Moet die niet werken?”, klinkt het ronduit gemeen. “Ik werk 23 uur op een dag, dus nog net een uurtje over”, reageert Hanne gevat.

Hanne Troonbeeckx startte haar carrière als VTM-omroepster, maar maakte al gauw de overstap naar het voormalige VT4 (Play4). Daar presenteerde ze onder meer ‘The Block’. Haar laatste grote wapenfeit op televisie dateert alweer van 2013, toen ze halsbrekende toeren uithaalde in ‘De Grote Sprong’.