Kijkers van 'Blind Gekocht' diep ontroerd door nieuw koppel: "Ben er stil van"

door: LHX
Kim, Jani en Jan
Afbeelding bron: Play4

In 'Blind Gekocht' maken we deze week kennis met Kim en Jan en hun zoontje Thor. Hij is gebeuren met een zeldzame genetische aandoening, waardoor hij een serieus coördinatieprobleem heeft.

Kim en Jan wonen in een smal huis, waardoor Thors verplaatsingen erg moeilijk zijn. Hij doet zich daarom vaak pijn, en voor zijn ouders is het haast onmogelijk om hem alleen te laten. Daarom vragen ze Kinga, Kelly en Bart om een veiligere woning voor hem te vinden.

Hun emotionele getuigenis maakt heel wat los bij de kijkers van 'Blind Gekocht'. "Hopelijk wordt het iets heel moois voor dit gezin, zodat hun zoontje iets veiliger kan rondlopen of -kruipen, zonder zich pijn te doen. Wat een verhaal, dit raakte mijn moederhart!", wordt er gereageerd op sociale media. "Amai, ik ben er even stil van. Hopelijk komt er iets positiefs op hen af!"

Het mag duidelijk zijn: dit koppel heeft de gunfactor alvast mee. Dat in tegenstelling tot sommige andere deelnemers, die volgens veel mensen te hoge eisen hebben. "Ik hoop dat ze voor dit gezin een extraatje doen, want ze verdienen dat. Beter voor deze dankbare mensen dan voor een koppel dat zeurt over details", wordt er geschreven. 

"Deze mensen gun je het van harte", klinkt het ook. "Zulke mensen verdienen dat ze hulp krijgen." "Graag volgend jaar een seizoen met allemaal zulke mensen!", luidt een niet mis te verstane boodschap aan de makers.