Kijktip: Play4 verrast met een gloednieuw zomerprogramma

door: LHX
Café Congé
Afbeelding bron: Play4

Op televisievlak is de zomer doorgaans geen hoogtepunt. De programmatie bevat vooral veel herhalingen. Nu pakt Play4 echter uit met een nieuw programma.

'Café Congé' is een gloednieuwe talkshow die zal worden uitgezonden vanaf 12 augustus. Elke week neemt een bekende host, samen met bekende en minder bekende gasten, de kijker mee in de zomerse actualiteit.

Vijf weken lang zal het programma te zien zijn, met elke week een andere host. Het is Cath Luyten die de spits afbijt. Vervolgens is het de beurt aan Joris Hessels, James Cooke, Tine Embrechts en Dennis Xhaët.

Van maandag tot donderdag komt er telkens een andere bekende centrale gast langs, die niet alleen terugblikt om enkele bijzondere zomers 'van toen', maar de kijker ook een inkijk geeft in de zomer 'van nu' en plannen voor de toekomst. 

Daarnaast schuift er ook een gast aan die op een bijzondere manier in het nieuws was deze zomer én komt er nog een 'bekende Vlaming mét een agenda' langs. Op 12 september sluit 'Café Congé' de deuren, om vanaf 16 september plaats te maken voor een nieuw seizoen van 'De tafel van Gert'.